Poszt, blog, weboldal szövegírás

Weboldal szöveg, ami képvisel téged, üzletedet

A tartalmas, informatív és rendezett weboldal bizalmat ébreszt

Az üzleti bizalom kialakításának fontos eszköze, hogy céged működésének célját, tevékenységed formáit honlapodon is világosan megfogalmazd. Ha célcsoportod könnyen és gyorsan jut az őt érdeklő információhoz, akkor szívesebben fogja igénybe venni szolgáltatásodat vagy megvásárolni áruidat.

A szövegírás előtt, egy előzetes konzultáció során meghallgatjuk elképzeléseidet és szándékaidat a honlapoddal kapcsolatban. Számítunk tanácsaidra a témáddal kapcsolatos szakmai elvárások és ügyféltapasztalatok terén. Ezek alapján javaslunk egy szövegszerkezetet az oldalhoz leginkább illő tartalmi elemekkel. Ez a váz később rugalmasan bővíthető, alakítható. Ha vannak fix elemek az oldalon (képek, ábrák, táblázatok), akkor azok szövegkörnyezetét is megbeszéljük veled.

A tartalom könnyű és gyors megértését ügyes tagolással (címek, listák, kiemelések, bekezdések) és egyszerű mondatszerkezettel nagymértékben tudjuk segíteni. A szövegírás során mint külső szemlélő, vásárlói fejjel is gondolkodunk, mit és hogyan olvasnánk szívesen az oldaladon. A melletted szóló döntés érzelmi motivációit is megfogalmazzuk és éreztetjük a honlap szövegében.

Elkapjuk a keresőrobotok fürkésző tekintetét is – keresőbarát szövegírás

A netes keresőprogramok logikája egyre jobban követi a felhasználók logikáját. Természetesen mi is odafigyelünk erre a tartalom elkészítése során. Mit keresnek, hogy keresnek, mire kíváncsiak azok, akiket szeretnél a honlapodra csábítani? És ha már ott vannak, érezzék, hogy jó helyen járnak. Fontosnak tartjuk a megfelelő kulcsszavak és kulcskifejezések megkeresését és beépítését a weboldalad szövegébe. A szövegírás során ötvözzük az ügyfelek és a robotok elvárásait a tiéddel.

Rendeld tőlünk weboldalad szövegének megírását, mert

 • érthetően és tömören megfogalmazzuk honlapod célját
 • beleszőjük a szövegbe szakterületed kulcsszavait, hívószavait
 • felhasználjuk a netes keresők által kedvelt technikákat – SEO
 • áttekinthető, könnyen olvasható szöveget írunk neked
 • célcsoportodhoz illő formai és stílusjegyeket alkalmazunk

Weboldal szövegírás ára

Karakterenként 3 Ft.
A minimális rendelési érték 9.000 Ft,
ami egy kb. 400 szót tartalmazó oldal ára, a szükséges konzultációkkal együtt.
Mintaként ez a teljes szövegírás oldal – a poszt és blogírás résszel együtt – körülbelül 900 szóból áll.
Kérésre árajánlatot adunk, aminek elfogadása után meg tudjuk beszélni a részleteket.

weboldal-szövegírás
szovegírás-weboldalra

Mit ad egy gondolatébresztő, érdekes blogbejegyzés írása?

Üzleti és személyes márkaépítés támogatása

Gondolatok, vélemények, tapasztalatok megosztásának kedvelt formája a blogírás. Gondolatok, vélemények, tapasztalatok megismerésének kedvelt formája pedig a blogolvasás. 🙂 A netezők tartaloméhségének csillapítására te is kihelyezhetsz finom csemegéket vállalkozásod virtuális asztalára. Szövegírás szolgáltatásunk így abban támogat, hogy olvasóidat áruid és szolgáltatásaid közelébe csalogasd.

Üzleted vagy személyes szolgáltatásod működtetése során biztosan adódnak olyan helyzetek, amikből kis történetek is ki tudnának kerekedni. Érdemes ezeket a pillanatokat legalább ötletszinten rögzíteni. Mi segítünk, hogy ezek az ötletek, tapasztalatok ne vesszenek el, hanem egy blogbejegyzésként sokak okulására vagy szórakoztatására írásos formát öltsenek. Ha meg éppen nincs téma ötleted, keresünk mi egyet és megírjuk neked egy blogban.

Terméktámogatás ismeretterjesztéssel – blogírás a vásárlóknak

A blogposztok egy másik alkalmazási területe valamilyen információ átadása. Ennek jó kiindulópontja lehet az ügyfeleid által feltett gyakori vagy visszatérő kérdések elemzése. Sok válasz megér egy bővebb kifejtést, ami történhet közérthető tárgyszerűséggel, de akár egy könnyed és tanulságos történet elmesélésével is. Mindkét változat szövegírását ránk bízhatod.

A szolgáltatásodhoz vagy áruidhoz kapcsolódó ismeretbővítés egy olyan terméktámogatási módszer, ami hozzáértésedet bizonyítja és bizalmat ébreszt irántad. Ez a bizalom pedig erősen támogatja a termékeid felé irányuló vásárlási kedvet.

A jól megfogalmazott tájékoztató szöveg a keresőkre is mágnesként hat. Minél több szöveges tartalmat építünk egy téma köré, annál szívesebben ajánlják blogodat a keresőtalálatok között. A fizetős hirdetéseid is hatékonyabbá válnak, ha oldalaidon értékes információkhoz jutnak leendő ügyfeleid. Építsd az üzleted, a személyedre szabott blogbejegyzések írását mi vállaljuk.

Rendeld tőlünk a blog megírását, mert

 • ügyfeleidet, követőidet ellátjuk színes olvasnivalóval
 • formába öntjük és leírjuk ötleteid, tapasztalataid
 • alkalmazkodunk eddigi bejegyzéseid vagy honlapod stílusához
 • a megfelelő kulcsszavakkal keresőbarát szöveget írunk – SEO

A blogbejegyzés, blogírás ára

Karakterenként 2,5 Ft.
A minimális rendelési érték: 5.000 Ft,
ami egy minimálisan ajánlott, kb. 300 szavas blog bejegyzés ára.

blogbejegyzés írása

Két ok, amiért fontos a figyelemfelkeltő poszt írása

Tájékoztató és újdonság bemutató bejegyzés

Ha szeretnéd követőidet és ismerőseidet tájékoztatni újdonságaidról (új áru, szolgáltatás, blog bejegyzés), akkor ennek legegyszerűbb módja egy megtekintésre serkentő poszt írása a közösségi oldaladra. Ebben kérhetjük olvasóidat, hogy látogassák meg honlapodat, blogodat, vagy vegyék szemügyre vadonatúj termékedet. Javasolhatjuk a posztban leírt információk megosztását érdeklődő ismerőseikkel. És biztathatjuk őket, hogy a megtekintés után írják le gondolataikat, fejtsék ki véleményüket az ajánlott dologgal kapcsolatban.

Témádba vágó kérdések felvetésére és megválaszolására is kiváló lehetőség a rendszeresen, új információkkal feltöltött oldal. A felsorolt lehetőségeket kihasználó, lelkesen ajánló, de nem tolakodó poszt szövegek írásában számíthatsz ránk. Az egyszer megírt bejegyzések többször is felhasználhatóak. Maradhatnak az oldaladon állandó jelleggel, de akár akciókhoz vagy időszakos megjelenésekhez is kapcsolhatod őket.

Szövegírás a közösséged építése, formálása céljából

Egy közösség életében fontos a rendszeres közös tevékenység, mert a tagok között erősíti az összetartozás érzését. A legtöbben szeretünk tartozni egy klubba (vagy kettőbe 🙂 , ahol elmesélhetjük hihetetlen kalandjainkat és értesülünk az új trendekről. Nincs ez másképp FB vagy Insta csoportod kedvelőinek és követőidnek a táborában sem. Marketinges kutatások eredményei is megerősítik, hogy a közösségépítés meghozza gyümölcsét, a tagokból könnyebben lesz elkötelezett vásárló.

Ezért az üzleti célú posztokon kívül érdemes beszélgetéseket is kezdeményezned a követőidet érdeklő vagy érintő témákban. Érdekes felvetésekkel, esetleírásokkal szóra bírhatjuk a célcsoportodat. Megtudhatod véleményüket az üzletedet érintő kérdésekben, megismerheted elvárásaikat a szolgáltatásoddal kapcsolatban. Profilodba illő történetekkel színesítjük hírfolyamodat, ezek megosztása hatékonyan bővítheti követőid táborát.

Rendeld tőlünk a poszt megírását, mert

 • biztosítjuk a folyamatos jelenléted a közösségi oldaladon
 • időt takarítunk meg neked, többet foglalkozhatsz az üzlettel
 • alkalmazkodunk a közösséged, honlapod stílusához
 • a „hashtag”-ekkel könnyen kereshetővé tesszük posztjaid tartalmát

A posztírás ára

Karakterenként 2 Ft.
A minimális rendelési érték 3.000 Ft,
ami 2 db átlagos hosszúságú FB poszt megírását jelenti (kb. 100 szó / bejegyzés).

posztírás közösségi oldalra

Írj nekünk, hogy neked írjunk!

A megkeresés jellege:

Mit kérsz tőlünk?

Adataid az általános adatvédelmi törvények betartásával kezeljük.

netszovegiras@gmail.com
ÁSZF - Adatkezelés
Partnereink

Figyelem! Ha böngésződben engedélyezted, akkor oldalaink sütiket használnak a felhasználói élmény növeléséhez!